O radiju

Radio Sion je volonterski i neprofitni projekt, koji je zamišljen kao internetski – kršćanski radio. Cilj projekta je promicanje kršćanstva, kršćanske kulture i biblijskih vrijednosti. U programu Siona možete slušati suvremenu kršćansku glazbu s prostora cijelog Balkana koju stvaraju različiti kršćanski bendovi ili timovi koji djeluju u sklopu svojih zajednica. Kršćanski radio Sion u programu osim glazbe u programu se bavi različitim temama vezanim za kršćanstvo i biblijsku nauku. 

Među ostalim u programu možete čuti što Biblija govori o temama koje se se tiču svakodnevnog života, također mogu se čuti i svjedočanstva ljudi  koji su osobno doživjeli Boga, kao i one kojima je Isus promijenio život. 

 

Radio Sion nije komercijalnog karaktera i ne ostvarujemo nikakav profit od rada. Cijeli projekt temelji se na dobrovoljnom sudjelovanju članova.

Da biste slušali radio Sion uživo vratite se na naslovnicu ili jednostavno kliknite OVDJE

Radio Sion možete slušati i na drugim popularnim servisima poput OnlineradioBox ili Tune in.

Radio sion kršćanski radio biblija i kršćanstvo

Jeste li znali?

Riječ Sion u Bibliji se spominje više od 150 puta i označava utvrdu. U Bibliji je Sion i Davidov i Božji grad. Kako se biblijski zapis nastavlja, riječ Sion prelazi iz osnovnoga značenja fizičkoga grada u duhovnije značenje.

Prvi spomen riječi Sion u Bibliji nalazimo u Drugoj Samuelovoj 5:7: „Ipak David osvoji Sionsku tvrđavu, to jest Davidov grad.” Sion je s vremenom dobio preneseno značenje ne samo utvrde nego i grada u kojem je stajala ta utvrda. 

Kako je vrijeme odmicalo i kako su se biblijski događaji redali tako se i značenje Siona mijenjalo.

Na kraju se pojam Sion koristio kao ime grada Jeruzalema, Judejske zemlje i naroda Izraela kao cjeline (Izaija 40:9; Jeremija 31:12; Zaharija 9:13).

Najvažnija upotreba riječi „Sion“ je njezino teološko značenje. Sion se koristi u prenesenom značenju za Izrael kao Božji narod (Izaija 60:14). Duhovno značenje Siona nastavilo se u Novome zavjetu, gdje se pripisalo kršćanskom značenju Božjega duhovnoga kraljevstva, nebeskog Jeruzalema (Hebrejima 12:22; Otkrivenje 14:1). Petar govori o Kristu kao o ugaonom kamenu Siona: „Evo na Sionu postavljam ugaoni kamen, izabran, dragocjen; tko vjeruje u nj, sigurno neće biti postiđen” (Prva Petrova 2:6).


Imate li pitanja vezana za kršćanstvo, Bibliju, kršćansku glazbu ili bilo kakva pitanje vezana za Radio Sion i naš rad slobodno nam se javite. Ispunite kontakt formu i pošaljite nam poruku.

Kontakt

Contact Form Demo